etusivu huvipuistot teemapuistot tivolit lakkautetut tietoja
uutiset artikkelit

LINNANMÄEN PELI-ROMPPU

Avattu 17.10.02

Linnanmäki on julkistanut Huvipelit 1-nimisen CD-rompun, joka sisältää Linnanmäki aiheisia pelejä, tietokilpailun, lyhyen info-paketin, ja jopa joitakin videopätkiä Lintsin suosituimmista laitteista.

Mitään ammuskelua ja räiskintää ei ole luvassa, sillä tuotteen pääasiallinen kohderyhmä on 4...8 vuotiaat lapset, eli lähinnä Muumi-ikäiset vesselit. Silti romppu tarjoaa viihdettä myös vanhemmille. Esimerkiksi Lintsi-aiheinen tietokilpailu on yllättävän kiperä, eikä allekirjoittanutkaan saa joka kerta Space Shottia nousemaan huipulle saakka.

Pelin on suunnitellut helsinkiläinen HeyDay Entertainment Oy. Koko projekti on aloitettu vasta vuoden 2002 alussa, joten tuote on syntynyt kohtalaisen nopealla aikataululla. Kauppoihin romppu on odotettavissa lähipäivinä. Sitä pitäisi saada useimmista tavarataloista ympäri maata, sekä kesällä tietenkin myös Linnanmäeltä. Rompun suositushinta on 49 euroa. Bonuksena tulee päälle huvilippu, joka oikeuttaa vapaaseen sisäänpääsyyn Linnanmäelle, tai valinnaiseen laitteeseen. Jälkikasvun vielä puuttuessa on paha sanoa, miten hinta suhtautuu vastaaviin lapsille suunnattuihin tuotteisiin. Joka tapauksessa Huvipelit 1 kannattaa pitää muistissa tulevaa joulua silmällä pitäen.

Lintsin huvipelit

Rompulta on seuraavat yhdeksän peliä:


Videopätkiä Videopätkiin on kuvattu lähinnä Vuoristorata, Rainbow, Top Spin ja Space Shot. Info-paketti kertaa lyhyesti Linnanmäen historian, sekä esittelee puiston omistavan Lasten Päivän Säätiön.

Peli ei vaadi minkäänlaista asentamista. Se lähtee käyntiin automaattisesti, kun romppu työnetään asemaan. Pelin ohjaus tapahtuu lähinnä hiirellä, sekä nuolinäppäimillä. Rompussa on runsaasti puhetta ja musiikkia, joten äänikortti ja jonkinlaiset kaiuttimet ovat suositeltavia.

Laitteistovaatimukset

Pelin laitteistovaatimukset ovat:

Rompun pyörittäminen vaatii siis kohtalaisen järeää rautaa, mikä johtuu luultavasti näytettävistä videopätkistä.

Lisätiedot Linnanmäen omilta kotisivuilta.

Pääsivulle