etusivu huvipuistot teemapuistot tivolit lakkautetut tietoja
Palaute Päivitykset Tilastot Linkkejä Usein kysyttyä

PALAUTE

Kaikenlainen palaute on erittäin tervetullutta. Erityisen mukavaa on saada puistoja / tivoleita / laitteita koskevia lisätietoja, niitä koskevien tietojen korjauksia, tai vaikkapa vikailmoituksia huonosti toimivista sivuista.

Lauri Vartiainen
Venuksentie 6 Y 226
01480 VANTAA
Puh. 050-3590517

email.gif

Wanted: information

Tietoa ja valokuvia kaivataan jatkuvasti lisää! Jos satut tietämään mitä tahansa näiden sivujen kohteisiin liittyvää tietoa, niin laita heti esimerkiksi sähköpostia tulemaan. Erityistä apua kaivataan pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuvilta, jotka varmasti tuntevat oman alueensa huvipuistot paremmin. Olisi hauska selvittää myös muidenkin puistojen/tivoleiden ja laitteiden historia kuin Linnanmäki.

Jos sinulla on Wanhoja valokuvia puistojen alkuvuosilta (myös Linnanmäki) tai kuvia laitteista, joita ei enää ole, niin ne olisi kiva julkaista asiaankuuluvien krediittien kanssa näillä sivuilla. Kuvat voi lähettää joko tiedostona tai kirjeessä skannattavaksi, jonka jälkeen ne palautetaan.

Muut tivolit ja laitteet, joilta puuttuu vielä oma sivu

Tälle kotisivulle on tarkoitus kerätä kaikki Suomessa toimivat huvipuistot, tivolit, alan yrittäjät, ja jopa ne, joilla on vain yksi laite käytössään. Nämä sivut eivät siis ole valmiina, jos yksikin pomppulinnanpitäjä jää mainitsematta.

Jos tivoliasi tms. ei ole mainittu, niin allekirjoittanut korjaa asian välittömästi ja tekee uuden sivun heti, kunhan vain saa jostain tarvittavaa tietoa ja kuvamateriaalia. Erityisen tervetullutta tietoa ovat esimerkiksi:

Tietoa ja kuvia ei ole koskaan liikaa. Periaate on se, että jokaisesta laitteesta julkaistaan ainakin yksi kuva. Jos lähetät valokuvia, niin ne palautetaan skannauksen jälkeen heti takaisin.

Näiden kotisivujen tekeminen on täysin ilmaista, eikä asiaan kätkeydy mitään jekkua. Huvipuistot ovat nimittäin allekirjoittaneelle harrastus, vaikka moni ei voi sitä uskoa, ja on jo valmis tilaamaan valkotakkiset sedät paikalle. Ainoa, mikä on syytä pitää mielessä, on se, että nämä ovat ehdottomasti epävirallisia kotisivuja. Mitään takeita tekstin sisällöstä tai sivujen säilyttämisestä ei anneta paitsi herrasmiehen sana.

Pääsivulle