etusivu huvipuistot teemapuistot tivolit lakkautetut tietoja
Funpark Helsingin Leikkiluola Hilarius Hiiren kylä Huimala Huvisatama Jukupark Kesämaa Korkeasaari Muumimaailma Puuhamaa Santapark Sealife Tropicario Vauhtipuisto Visulahti Zoolandia

TROPICARIO

Päivitetty 23.03.2008

Lisko Tropicario on Helsingissä sijaitseva matelija- ja liskopainotteinen eläintalo. Puisto toimi aiemmin Hämeenlinnassa 10 vuotta, mutta pieniksi käyneiden eläintilojen vuoksi se joutui muuttamaan Helsinkiin, jossa se avattiin helmikuussa 2007. Kävijöitä Hämeenlinnassa vuosittain oli noin 65 000. Puisto työllistää vakinaisesti viisi ihmistä. Aiemmin Tropicarion Helsingin tiloissa on toiminut ravintola Jortsumestari, josta jäljellä on enää pieni taukotila, jonne asiakkaat voivat mennä nauttimaan virvokkeita. Puisto on avoinna ympärivuoden klo 11-19 (talviaikoina), sekä klo 10-20 kesä-elokuussa.

Kuvankäsittely: Kenneth Sundberg

Eläimet ja Eläintilat

Eläimet, joita puistossa on noin 150

Eläintilat, joita yhteensä on 70

Yhteystiedot

Osoite:Sturenkatu 27, 00510 Helsinki
Puhelin: 09-750 076
Gsm: 040 7634 727
Nettisivu: www.tropicario.com

Yleiskuvia Tropicariosta

Kiitokset hyvästä palvelusta sekä puistoa koskevista tiedoista ystävälliselle henkilökunnalle. Kiitokset myös Kenneth Sundbergille assistentauksesta.

Puisto sijaitsee Sturenkadulla, joten emme suosittele omalla autolla menoa. Puistolla ei ole käytössä omia parkkipaikkoja, joten ruuhka-aikoina saattaa olla hankala saada autoa lähelle eläintaloa. Julkiset liikenneyhteydet toimivat kuitenkin hyvin. Puistoon kannattaa mennä esimerkiksi Helsingin keskustasta raitiolinjoilla numero 1 tai 7.

Sisäänkäynti

Tervetuloa taulu

Aula

Aula

Aula

Yleiskuva

Yleiskuva

Taukotila

Taukotila

Perhosia

Hämähäkkejä

Valokuvia liskoista

Puistosta on 11 liskoeläintä joista ainoastaan yksi on myrkyllinen.

Gekko

Lisko

Lisko

Lisko

Lisko

Lisko

Valokuvia käärmeistä

Käärmeitä puistosta löytyy 45 kappaletta, joista 13 on myrkyllisiä.

Käärme

Käärme

Käärme

Käärme

Käärme

Käärme

Käärme

Pääsivulle